Jaarmarkt Riethoven

Jaarmarkt 2018

Op zondag 5 augustus werd de jaarmarkt voor de 14e keer gehouden.
De jaarmarkt kende ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van marktkramen, maar ook speciale attracties. Diverse handwerklieden, zoals een mandenvlechter, imker, siersmid en een glas in lood bewerker zijn maar een greep uit wat er allemaal te zien was. Ook het brood bakken in onze eigen mutserdovens werd weer getoond.
Voor de kinderen waren er zelfs uilen aanwezig, waar kinderen mee op de foto mochten, tenminste wie durfde!

Kempen-tv maakte een leuk verslag van de jaarmarkt. Het verslag is te bekijken via de volgende link: Verslag jaarmarkt 2018

Jaarmarkt 2017

Elke 1e zondag van augustus organiseert het RHC een jaarmarkt in het centrum van Riethoven. In 2017 was dat op zondag 6 augustus.

Op de markt waren oude ambachten te aanschouwen en er was live-muziek van de ‘Hofmuzikanten’ uit Bergeijk en ‘Die Stallfreunde’ uit Wintelré.  Er waren vele kramen met diverse handelswaar en dit jaar had de DAF-club flink uitgepakt. Zij showden vele Dafjes en hielden een kofferbakverkoop. Het Rijthovens Ouw Getög was weer aanwezig maar ook vele oude tractoren. En dan niet te vergeten de demonstraties met trouwe viervoeters, de alcapa’s, de aaibak, overvolle terrassen en een stralende zon. Hadden wij van Dansewinkel al genoemd? Zij waren overal op de markt te horen met hun gezellige, opgeruimde, klanken. Kortom, wederom een geslaagde dag!

Lees ook het verslag van de jaarmarkt op ED.nl

Jaarmarkt 2016

JB Film maakte in 2016 een leuk verslag van de jaarmarkt. Zien?