Kerstconcert 2018

Ook in 2018 hebben wij – Het Riethovens Harmonie Corps – samen met het Gregoriaans koor ‘Schola Cantorum’, Zanggroep ‘Cheers’ en het Riethovens Gemengd Kerkkoor in aanloop naar het komende Kerstfeest traditiegetrouw een gezamenlijk concert gegeven.

Dit jaar had dat concert een zwart randje, omdat net twee weken vóór 16 december – de dag waarop het concert plaatsvond – Pastoor Rijkers op 85-jarige leeftijd was overleden. En Pastoor Rijkers verzorgde na afloop van het concert altijd een afsluitend woordje. Dat moesten we dit jaar en in de toekomst tot onze spijt missen.

Na afloop van het concert was iedereen weer uitgenodigd om net zoals voorgaande jaren na te praten op het pleintje bij de ingang, onder het genot van een bekertje chocolademelk of Glühwein.