SLAGWERKGROEP RHC PROMOVEERT

Onze Slagwerkers – Slagwerkgroep RHC – onder leiding van Paul van Lokven hebben uitdrukkelijk van zich laten horen tijdens de Concertwedstrijd voor Slagwerk op 8 december j.l. in Etten-Leur, en zijn die dag naar ons mooie dorp teruggekeerd met niet alleen maar een Eerste Prijs op zak maar een Eerste Prijs met promotie! Vanwege het hoge aantal punten van maar liefst 87,33 punten promoveren onze mannen van de Vierde naar de Derde Divisie!

Vele maanden van voorbereiding en repeteren zijn er aan voorafgegaan, een try-out concert in Heeswijk-Dinther warmde de gemoederen op en een generale repetitie in de Rietstek op de zaterdagavond vóór het concours heeft de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. En met enorm goed gevolg dus!

Onze Slagwerkgroep bestaat uit een gemotiveerde groep muzikanten van 12 tot 82 jaar. Onder leiding van Paul van Lokven is de groep de afgelopen jaren niet alleen in omvang gegroeid, maar ook enorm qua niveau. Dankzij een ijzeren maar ook enthousiasmerende discipline heeft Paul onze zeer gevarieerde club aan slagwerkers tot één hechte groep gesmeed, met deze geweldige prestatie op het Concours in Etten-Leur als gevolg. Van harte gefeliciteerd!