Informatie voor nieuwe leden


Volwassenen of gevorderde jongeren die lid willen worden van onze vereniging kunnen zich aanmelden middels het aanmeldformulier of via het secretariaat. Uiteraard is persoonlijk contact vooraf altijd wenselijk, al dan niet via de dirigent of een RHC-lid.

Kinderen die interesse hebben in het bespelen van een instrument krijgen via het RHC de mogelijkheid om uit te proberen welk instrument ze het leukste vinden en om vervolgens samen muziek te maken met leeftijdsgenoten. Kinderen kunnen kiezen voor één van de instrumenten die binnen het Harmoniecorps worden bespeeld: klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, bariton, bas of slagwerk. Daarna kunnen ze via onze vereniging lessen op een blaasinstrument volgen bij Art4U of op slagwerk bij Beat It Muziekeducatie. Jonge slagwerkers starten bij onze jeugdslagwerkgroep The Rhythm Sticks. Jonge blazers kunnen zich aanmelden en muzieklessen volgen. Het doel is om uiteindelijk door te stromen naar het Harmoniecorps en de Slagwerkgroep.


TARIEVEN


ca € 15,00 per les (tarief wordt bepaald door de muziekschool; kosten worden voldaan aan de muziekschool).


€ 13,00
per les (kosten worden in twee termijnen geïnd door het RHC).


Op het moment dat leerlingen starten met lessen bij Art4U of Beat It, worden ze jeugdlid van het Riethovens Harmonie Corps. De contributie voor een jeugdlid bedraagt € 75,00 per jaar en wordt in twee termijnen geïnd door het RHC.

De contributie voor een volwassen spelend lid bedraagt  € 135,00 per jaar. Daarnaast wordt er een éénmalige bijdrage aan het instrumentfonds gevraagd van € 25,00.

Stichting Leergeld Veldhoven & de Kempen

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er thuis niet genoeg geld is. Wij helpen kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Veldhoven, Eersel, Bladel, Bergeijk en Reusel-De Mierden. Onze missie is: Alle kinderen doen mee! Want nu meedoen is straks meetellen!

Lees meer op https://www.leergeldveldhovendekempen.nl/

Indien u vragen heeft of nadere informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: secretariaatrhc@hotmail.com.