The Rhythm Sticks

Sinds 2012 is het Riethovens Harmonie Corps weer een slagwerkgroep, speciaal voor jongeren, rijk. Deze jeugdslagwerkgroep genaamd ‘The Rhythm Sticks’ biedt alweer enkele jaren een basis voor de jongere enthousiastelingen van onze vereniging om zich te ontwikkelen tot een volwaardig slagwerker.  Hier leren de junioren in een jong stadium de beginselen van het samenspel en muzikale lijnen. Daarnaast maken ze kennis met een breed scala aan slagwerkinstrumenten die het RHC rijk is. Drums, percussie en diverse typen melodisch slagwerk.

De jeugdslagwerkgroep  staat onder leiding van Paul van Lokven van Beat It Muziekeducatie. Paul verzorgt ook de individuele slagwerkopleiding die bestaat uit wekelijkse lessen van twintig minuten, een groepsrepetitie en natuurlijk optredens en toffe uitvoeringen.

Willen u of uw kinderen wat meer weten van de drum/slagwerk opleiding binnen het Riethovens Harmonie Corps, neem dan contact op met het secretariaat of loop eens binnen tijdens een van de repetities, die wekelijks plaatsvinden in De Rietstek rond de klok van 7 uur ‘s avonds.