Agenda

Donderdag 1 september 2022
De eerste groepsrepetitie na de vakantie. 

Zondag 4 september 2022
De Kioskbrunch wordt weer georganiseerd in ons dorp. Aan de harmonie, de jeugdslagwerkgroep the Rhythm Sticks en de volwassen slagwerkgroep is gevraagd om een muzikale bijdrage te leveren aan de Kioskbrunch. Tijden van optreden zijn nog niet bekend. 

Zaterdag 29 oktober 2022
Kempisch Slagwerkfestival
Een gejureerde muziekwedstrijd voor slagwerk- en percussiegroepen uit de omgeving van Riethoven. De slagwerkgroep van het Riethovens Harmoniecorps neemt hier aan deel. De wedstrijd vindt plaats in het vernieuwde theater “de Kattendans” in Bergeijk. 

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2022
Muziekwedstrijd De Adriaan
Een gejureerde muziekwedstrijd voor talenvolle solisten onder begeleiding van de eigen muziekvereniging. Het harmonieorkest neemt hier graag aan deel. Deze muziekwedstrijd vindt voor het eerst plaats in het vernieuwde theater van “de Kattendans” in Bergeijk. Naast de muzikale deelname hebben we ook de hulp van onze leden nodig voor hand-en-span-diensten in het weekend zelf. 

Zaterdag 26 november 2022
Concert samen met Heugem in de Muzenval Eersel
Gezamenlijk als één orkest zullen de muzikanten van de harmonieorkesten van Heugem en Riethoven een themaconcert verzorgen in De Muzenval in Eersel. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Twan Cox. Meer informatie over het themaconcert en kaartverkoop volgt

Zaterdag 22 april 2023
Filmconcert samen met Theodatus Luyksgestel