Agenda

Maandag 6 juni 2022
Optocht Kringgildedag Riethoven
Het St. Annagilde uit Riethoven organiseert dit jaar een Kringgildedag. 

Weekend 24-27 juni 2022
Muziekreis Fedo festival Steti Tsjechie
Het harmonieorkest en de slagwerkgroep zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het FEDO muziekfestival in Stetie, Tsjechie. 

Vrijdag 1 juli 2022
Jeugdvakantiewerk Riethoven heeft vandaag de laatste dag van de wandelvierdaagse. De harmonie en drumband verzamelen om 19.30 uur bij de Rietstek om vandaar uit naar de Guldhut te marcheren om de wandelaars op te wachten en muzikaal te begeleiden naar het Kiosk. 

Zondag 10 juli 2022
FamiliedagTer afsluiting van het seizoen voor de zomervakantie organiseren we voor alle leden en hun gezin een familiedag. Meer informatie volgt. 

Maandag 18 juli 2022
Uitvoering Lets Play op het Kiosk in Bergeijk. Ook leerlingen van het Riethovens Harmonie Corps spelen mee bij het beginnersorkest Lets Play in Bergeijk. Ook zij sluiten het seizoen af voor de zomer met een uitvoering op het Kiosk in Bergeijk. Het concert begint om 19.00 uur, waarna ook de harmonie en slagwerkgroep van Bergeijk enkele nummers ten gehore zal brengen. 

Donderdag 21 juli 2022
De laatste repetitie voor de vakantie, en tevens nog een serenade vanwege een bijzondere verjaardag van een inwoner van ons dorp.

Zondag 7 augustus 2022
Jaarmarkt – In het centrum van Riethoven organiseert het RHC een gezellige jaarmarkt met diverse stands en deelnemers. Meer informatie volgt. 

Donderdag 1 september 2022
De eerste groepsrepetitie na de vakantie. 

Zondag 4 september 2022
De Kioskbrunch wordt weer georganiseerd in ons dorp. Aan de harmonie, de jeugdslagwerkgroep the Rhythm Sticks en de volwassen slagwerkgroep is gevraagd om een muzikale bijdrage te leveren aan de Kioskbrunch. Tijden van optreden zijn nog niet bekend. 

Zaterdag 29 oktober 2022
Kempisch Slagwerkfestival
Een gejureerde muziekwedstrijd voor slagwerk- en percussiegroepen uit de omgeving van Riethoven. De slagwerkgroep van het Riethovens Harmoniecorps neemt hier aan deel. De wedstrijd vindt plaats in het vernieuwde theater “de Kattendans” in Bergeijk. 

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2022
Muziekwedstrijd De Adriaan
Een gejureerde muziekwedstrijd voor talenvolle solisten onder begeleiding van de eigen muziekvereniging. Het harmonieorkest neemt hier graag aan deel. Deze muziekwedstrijd vindt voor het eerst plaats in het vernieuwde theater van “de Kattendans” in Bergeijk. Naast de muzikale deelname hebben we ook de hulp van onze leden nodig voor hand-en-span-diensten in het weekend zelf. 

Zaterdag 26 november 2022
Concert samen met Heugem in de Muzenval Eersel
Gezamenlijk als één orkest zullen de muzikanten van de harmonieorkesten van Heugem en Riethoven een themaconcert verzorgen in De Muzenval in Eersel. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Twan Cox. Meer informatie over het themaconcert en kaartverkoop volgt