Agenda

VANWEGE DE CORONA-CRISIS IS ONZE AGENDA HELAAS WAT MINDER GEVULD DAN NORMAAL, IS EEN AANTAL GEPLANDE CONCERTEN EN OPTREDENS KOMEN TE VERVALLEN EN ZIJN ALLE ACTIVITEITEN DIE WÉL GEPLAND ZIJN, ONDER VOORBEHOUD.

Vrijdag 11 september t/m Maandag 14 september 2020      VERVALT wegens CORONA
Viering 75-jarig Jubileum RHC – Weekend met een jeugdfestival, slagwerkfestival, koffieconcert, dorpsfeest, verenigingsfeest en optredens. Zoals al aangegeven komt dit jubileumweekend helaas te vervallen vanwege de Corona-crisis. Uiteraard kunnen wij niet voorspellen hoe lang het virus nog blijft rondwaren en wanneer een eventueel vaccin een einde maakt aan alle onzekerheden. Maar in principe wordt dit feestweekend – zeer waarschijnlijk in een andere vorm – verplaatst naar volgend jaar. Ons 75-jarig bestaan zullen we hóe dan ook nog een keer vieren, maar e.e.a. is begrijpelijkerwijs volledig afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent COVID-19.

Zondag 11 oktober 2020
Zondagmiddag Corona Mini-Concert – Mits we niet terugvallen naar een (intelligente) lockdown, zullen we op deze zondagmiddag een klein concert geven in de Sint-Willibrordus kerk aan het Dorpsplein in ons eigen mooie dorp. In de kerk kunnen zo’n 70 toeschouwers op een veilige 1,5 meter afstand van elkaar genieten van een eerste concert dat wij als harmonieorkest geven sinds het begin van de Corona-crisis. Aanvang is 15.00 uur en kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden middels een mailtje aan het secretariaat.

Zaterdag 31 oktober 2020      GEWIJZIGD wegens CORONA
Uitwisselingsconcert wordt ‘Tussen de Schuifdeuren’ – Op deze datum stond een uitwisselingsconcert met een andere vereniging gepland, maar zoals iedereen begrijpt komt dit concert te vervallen en wordt e.e.a. uitgesteld tot er betere tijden aanbreken: hopelijk volgend jaar. Daarvoor in de plaats organiseren we ons jaarlijks terugkerende ‘Tussen de Schuifdeuren’, dit keer in de Sleutel aan de Dorpsstraat, waarbij eigen muzikanten alleen, in duo’s of in kleine groepjes muziekstukken ten gehore brengen voor de eigen leden en directe verwanten. Aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis. I.v.m. Corona is de ruimte beperkter dan anders en moeten kaartjes vooraf gereserveerd worden.

Zondag 20 december 2020     NOG IN OVERWEGING
Op deze dag stond het jaarlijkse Kerstconcert gepland, waarbij wijzelf – het RHC – en de verschillende zanggroepen en koren van Riethoven u alvast in Kerstsfeer hadden willen brengen. Dit concert kan in z’n reguliere vorm in elk geval niet doorgaan vanwege COVID-19. Wellicht dat wijzelf dan wél een mini-Kerstconcert proberen te geven met een beperkt publiek van maximaal 70 toeschouwers. E.e.a. is nog in overweging en moet met andere partijen worden overlegd.

Zaterdag 24 en Zondag 25 april 2021
De Adriaan 2021