Zaterdag 28 maart 2020      OPGESCHORT wegens CORONA !!!
ThemaConcert ‘RHodium Catwalk’ in De Sleutel. Dit jubileumconcert (we bestaan dit jaar 75 jaar) wordt uitgesteld. In eerste instantie proberen we het concert op 31 oktober plaats te laten vinden, maar er bestaat een grote kans dat we de ‘Rhodium Catwalk‘ naar 2021 moeten uitstellen. We houden jullie op de hoogte!

Zondag 27 april 2020, 12.00 uur      AFGELAST wegens CORONA !!!
Koningsdag Aubade.

Zondag 3 mei 2020, 07.00 uur      AFGELAST wegens CORONA !!!
Dauwtrappen.

Zaterdag 16 mei 2020      UITGESTELD wegens CORONA !!!
Muzikale Donateursactie.

Vrijdag 5 juni 2020      AFGELAST wegens CORONA !!!
Inhalen wandelaars van de Wandel-4-daagse.

Vrijdag 26 juni t/m Maandag 29 juni 2020      AFGELAST wegens CORONA !!!
Concertreis Tsjechië. Gezien de situatie in deze Corona-tijd en de daarmee samenhangende maatregelen én de bijbehorende gezondheidsrisico’s, hebben we besloten deze reis niet door te laten gaan, ongeacht de maatregelen die tegen die tijd zullen gelden.

Zondag 2 augustus 2020      AFGELAST wegens CORONA !!!
Jaarmarkt Riethoven – De jaarmarkt zal voor het eerst sinds jaren niet gehouden kunnen worden. De voorbereidingen zouden al in volle gang hebben moeten zijn. Maar helaas is dat niet mogelijk en daarmee is het organiseren van de markt ook onmogelijk geworden, nog afgezien van het feit dat veel kraamhouders, attracties en andere betrokkenen zich niet kunnen, willen of mogen vastleggen.

Vrijdag 11 september t/m Maandag 14 september 2020      ONDER DISCUSSIE wegens CORONA !!!
Viering 75-jarig Jubileum RHC – Weekend met een jeugdfestival, slagwerkfestival, koffieconcert, dorpsfeest, verenigingsfeest en optredens. Het al dan niet doorgaan van dit evenement hangt deels af van de geldende maatregelen vanaf 1 september, maar ook van het al dan niet op tijd kunnen repeteren en zaken kunnen organiseren cq vastleggen.

Zaterdag 31 oktober 2020      ONDER VOORBEHOUD
Uitwisselingsconcert. Op deze datum stond een uitwisselingsconcert gepland, maar heel misschien – indien de Corona-omstandigheden het tegen die tijd toelaten – houden we die dag (én eventueel de zondagmiddag erna) ons jubileumconcert ‘Rhodium Catwalk’, dat we in eerste instantie in maart van dit jaar hadden willen houden.. Maar gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19 bestaat er een grote kans dat we het concert moeten uitstellen naar 2021.