Agenda

VANWEGE DE CORONA-CRISIS IS ONZE AGENDA HELAAS WAT MINDER GEVULD DAN NORMAAL, IS EEN AANTAL GEPLANDE CONCERTEN EN OPTREDENS KOMEN TE VERVALLEN EN ZIJN ALLE ACTIVITEITEN DIE WÉL GEPLAND ZIJN, ONDER VOORBEHOUD.

Vrijdag 11 september t/m Maandag 14 september 2020     GEANNULEERD wegens CORONA
Viering 75-jarig Jubileum RHC – Weekend met een jeugdfestival, slagwerkfestival, koffieconcert, dorpsfeest, verenigingsfeest en optredens. Helaas is dit jubileum weekend komen te vervallen vanwege de Corona-crisis. Uiteraard kunnen wij niet voorspellen hoe lang het virus nog blijft rondwaren en wanneer een eventueel vaccin een einde maakt aan alle onzekerheden. Maar in principe wordt dit feestweekend – zeer waarschijnlijk in een andere vorm – verplaatst naar volgend jaar. Ons 75-jarig bestaan zullen we hóe dan ook nog een keer vieren, maar e.e.a. is begrijpelijkerwijs volledig afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent COVID-19.

Zondag 11 oktober 2020     GEANNULEERD wegens CORONA
Zondagmiddag Corona Mini-Concert – Om de spirit in deze vreemde tijd hoog te houden hadden we op deze zondagmiddag een klein concert willen geven in de Sint-Willibrordus kerk aan het Dorpsplein in ons eigen mooie dorp. Maar zoals inmiddels bekend zijn de Corona maatregelen inmiddels weer dusdanig aangescherpt dat geen enkel concert in welke vorm dan ook ‘live’ kan plaatsvinden. Dus ook dit concert hebben we moeten afzeggen.

Zaterdag 31 oktober 2020    GEANNULEERD wegens CORONA
Uitwisselingsconcert wordt ‘Tussen de Schuifdeuren’ – Op deze datum stond een uitwisselingsconcert met een andere vereniging gepland, maar zoals iedereen begrijpt komt dit concert te vervallen en wordt e.e.a. uitgesteld tot er betere tijden aanbreken: hopelijk volgend jaar. Daarvoor in de plaats hadden wij ons jaarlijks terugkerende ‘Tussen de Schuifdeuren’ willen organiseren, dit keer in de Sleutel aan de Dorpsstraat, waarbij eigen muzikanten alleen, in duo’s of in kleine groepjes muziekstukken ten gehore brengen voor de eigen leden en directe verwanten. Helaas hebben we ook deze activiteit wegens het voortduren van de Corona crisis moeten annuleren.

Zondag 20 december 2020     KOMT te VERVALLEN wegens CORONA
Op deze dag stond het jaarlijkse Kerstconcert gepland, waarbij wijzelf – het RHC – en de verschillende zanggroepen en koren van Riethoven u alvast in Kerstsfeer hadden willen brengen. Dit concert kan in z’n reguliere vorm in elk geval niet doorgaan vanwege COVID-19 en zal zeer waarschijnlijk in z’n geheel afgezegd gaan worden. We hadden ons voorgenomen om in geval van afzegging, wellicht zelf een mini-Kerstconcert te geven met een beperkt publiek. Maar inmiddels is duidelijk dat óók dát geen reële mogelijkheid meer blijkt te zijn. Als alternatief hebben we momenteel in overweging om een digitale opname te maken van een deel van het concert, met filmpjes van alle afzonderlijke leden. We houden u op de hoogte.

Zaterdag 24 en Zondag 25 april 2021     WORDT UITGESTELD NAAR 2022
De Adriaan 2021