Dirigenten

Dirigent Harmoniecorps

Twan Cox, afkomstig uit Susteren, is een veelzijdig muzikant. De liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd toen hij slagwerk- en vioollessen begon te volgen. Later werd hij lid van de harmonie van Susteren waar hij klarinet en baritonsaxofoon speelde. Zo kwam hij in aanraking met zowel de symfonische muziek alsmede de blaasmuziek. Twan studeerde HaFa-directie aan het conservatorium van Maastricht bij Pieter Jansen. Naast dirigent bij het Riethovens Harmoniecorps is Twan vaste dirigent van Harmonie St. Michaël Heugem en Fanfare St. Cecilia Milheeze. Daarnaast componeert en arrangeert hij muziek voor slagwerkensembles en blaasorkesten en is hiermee een eigen uitgeverij gestart genaamd OOR Creatie.

Dirigent en instructeur slagwerkafdeling RHC

Paul van Lokven is sinds 2012 dirigent van beide slagwerkgroepen van het RiethovensHarmonie corps.

Daarnaast is de volledige slagwerkopleiding in handen van Paul.
Paul is woonachtig in Heeswijk en is op achtjarige leeftijd ook daar begonnen aan zijn slagwerkopleidingen bij de plaatselijke fanfare. Hij kreeg les van Wim van Zutphen en is momenteel nog steeds verbonden aan deze vereniging, zowel als muzikant als actief bestuurder. Naast het behalen van zijn D-diploma kreeg Paul hier ook de mogelijkheid om een Tambour-Maître opleiding te volgen bij Jan Peters waardoor hij nu ook gediplomeerd Tambour-Maître is.
Tevens heeft Paul onlangs directie lessen gevolgd bij Etienne Houben & Rico Stevens.

Paul is naast het RHC ook nog actief bij andere vereniging in de HaFaBra wereld als slagwerkinstructeur waaronder het Veldhovens Muziekkorps & Fanfare Sint Lambertus uit Nistelrode. Ook geeft hij bij Beat it muziekeducatie in Veghel Drum- en Percussie lessen. Regelmatig is hij ook te gast als slagwerker bij diverse orkesten, bandjes en tijdelijke formaties.

Het enthousiasmeren van kinderen en jongeren voor de slagwerkwereld, via educatieve lessen en slagwerkworkshops op basisscholen of tijdens wervingsactiviteiten, is een belangrijke nevenactiviteit van Paul.

Daarnaast verzorgd hij ook (Samba-)Percussie workshops voor uit een lopende groepen. Wat is er nu mooier dan samen slagwerk bespelen? Proeflesje doen?

Contact: 06-20701735
paulvl@beatitmuziekeducatie.nl