Slagwerkgroep RHC

Naast de jeugdslagwerkgroep is de vereniging ook trots op hun 2e slagwerkgroep.
De groep waarin gevorderde slagwerkleerlingen en ervaren slagwerkers hun wekelijkse dosis energie en muzikaliteit kwijtkunnen.

Het repertoire van deze slagwerkgroep is heel breed; van ritmische klassiekers tot aan popnummers van nu. Zo ook het instrumentarium; van drums & percussie tot aan melodisch slagwerk.  Ook worden ze regelmatig bijgestaan door combo & solo-zang of DJ. Hierdoor heeft deze groep al diverse verrassende & spectaculaire optredens op hun naam staan.

Daarnaast nemen de slagwerkers van deze groep ook regelmatig succesvol deel aan solisten- & klein ensemble wedstrijden zo ook de Brabants- & Nederlands kampioenschappen. De groep heeft de ambitie om ook met de voltallige slagwerkgroep deel te gaan nemen aan beoordelingsconcerten en slagwerkwedstrijden.  Bekijk de agenda op deze website voor ons eerst volgende optreden.

De slagwerkgroep van het RHC staat onder leiding van Paul van Lokven van Beat it muziekeducatie.

Deze gevarieerde groep repeteert wekelijks rond de klok van 20u. in de grote zaal van De Rietstek

Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetities of optredens.